-
שי גולדן נגד בנט: "העולם מביט בך ומגחך, מנותק"העיתונאי תקף בפייסבוק את ראש הממשלה: "גם ביום בו נתניהו יעלה לנאום על הדוכן באו״ם עם כובע טמבל, מגפיים של וונדר-וומן, אף של ליצן, ותחת השפעת שני ליטר אלכוהול - הוא יהיה יותר ייצוגי, ראוי ומשפיע ממך, להשוות בינך לבין נתניהו בנאום לעולם זה כמו להשוות בין לפיד לאבא אבן"
-
בנט והדובר שלו תחת מתקפה: "מגלומנים וילדים חצופים"ראש הממשלה ינאם באו"ם ודוברו מתן סידי הבטיח: "בלי עזרים, בריסטולים וציורים", בתקשורת תקפו, ציפורי: "מי שמך בכלל מר סידי ומה עשית בחייך שבגיל 25 אתה מחלק ציונים לנתניהו?", נוביק: "הגיע הזמן לשחרר מההתאבססות לנתניהו", בן חיים: "מי שמלבה את השנאה לבנט, הוא בנט עצמו"
-
מרצ נגד נתניהו: "איש מסכן, תתנצל ועוף לנו מהעיניים"לאחר החיקוי שלו לנשיא ארה"ב ג'ו ביידן, הטוויטר הרשמי של מפלגת השמאל יצא במתקפה חריפה: "חיקוי עלוב, שמבזה בעיקר את נתניהו ואת המפלגה שבראשה הוא עומד, לך לדאוג למשפט שלך. אנחנו מספיק עסוקים בלסדר את הבלאגן שהשארת". הליכוד הגיב: "הביקורת שלו כוונה אך ורק לנפתלי בנט"כפיר אדר |
-
נתניהו לעג לביידן בחיקוי, העיתונאים תקפו: "מה עובר עליו?"ראש האופוזיציה ניסה להבהיר כיצד נשיא ארה"ב 'שמט את ראשו בהסכמה' לדברים של בנט, בביקורו של ראש הממשלה בבית הלבן, ברוך קרא כתב: "טופז לוק מוציא ממנו את המיטב", כספית: "נותן כאן נאמבר שכולל חיקוי מבזה של נשיא ארה"ב", נאנוס: "נתניהו לא בונה על חזרה לשלטון"כפיר אדר |


